Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 57 seconden

Colt International gaat het klimaatsysteem ontwerpen en leveren voor de nieuwe babymelkpoederfabriek van Danone Nutricia in het Brabantse Cuijk. De fabrikant ontwerpt, levert, monteert en valideert klimaatinstallaties die bijdragen aan het verhogen van productiviteit en voedselveiligheid, met als resultaat betere hygiënische omstandigheden, een hogere productkwaliteit, een verbeterde houdbaarheid (THT) en een lager energiegebruik.

Kwaliteit en voedselveiligheid

Met activiteiten in meer dan 80 landen en sterke A-merken is Danone Nutricia Early Life Nutrition één van ’s werelds toonaangevende ondernemingen in babyvoeding. De fabriek in Cuijk is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van hoogkwalitatieve en gespecialiseerde babyvoedingen, conform hoge normen van kwaliteit en voedselveiligheid.

Danone staat bekend om haar hoge eisen aan het gezonde en veilige karakter van haar voedingsmiddelen. De ultramoderne fabriek met een oppervlakte van 49.000 m2 wordt voorzien van de nieuwste technologieën om zo energie-efficiënt mogelijk te opereren en de hoge kwaliteitsstandaard te garanderen.

Vertrouwen

Met meer dan 85 jaar ervaring in de ontwikkeling van systemen en technieken die bijdragen aan een comfortabele, gezonde, veilige en productieve omgeving, ziet Colt het project vol vertrouwen tegemoet. Colt International verzorgt het gehele traject, van ontwerp tot en met realisatie.