Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 78 seconden

De Trane ‘Acceleration Now European Tour’ komt deze week naar Nederland. Trane  gaat naar haar klanten in Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Polen en Zwitserland toe om de nieuwe HVAC-oplossingen (verwarming, ventilatie en airconditioning) van het merk te presenteren.

Tijdens de Trane ‘Acceleration Now European Tour’ doet een demotruck met de nieuwste apparatuur, regelsystemen en interactieve displays 40 plaatsen in 8 landen aan. Op al deze locaties worden klanten verwelkomd door een team van Trane-specialisten die hun meer zullen vertellen over nieuwe Trane-koelmachines, luchtbehandelingssystemen en diensten. Ook kunnen klanten actief deelnemen aan presentaties en discussies en zelf uitvinden hoe Trane hen kan helpen om in hun behoeften te voorzien. Klanten kunnen de producten die in de demotruck worden gepresenteerd, zelf bekijken en ervaren.

Trane heeft vijf nieuwe gekoeldwatersystemen met een vermogen variërend van 20 kW tot 14.000 kW in het assortiment opgenomen om te voorzien in de koel-, efficiëntie- en akoestische behoeften van zorg- en onderwijsinstellingen, kantoren, proceskoeling en de hotelsector. Dit zijn de vijf nieuwe Trane-gekoeldwatersystemen die werden ontworpen met het oog op kostenbeheersing en een optimaal energieverbruik bij deel- en vollast en die voldoen aan de strengste lokale normen en in de hoogste prestatieklassen vallen:

  • Trane RTHDevo (watergekoelde koelmachines met een vermogen tussen 500 en 1.500 kW),
  • Sintesis (luchtgekoelde koelmachines met een vermogen tussen 300 en 1.500 kW),
  • Stealth™ (stilste luchtgekoelde koelmachine met een vermogen tussen 500 en 1.050 kW),
  • Series E™ CenTraVac™ (de volgende generatie CenTraVac met een vermogen tussen 2.600 en 14.000 kW),
  • Conquest (luchtgekoelde warmtepompen en koelmachines met scrollcompressor en een vermogen van 20 tot 165 kW).

Voor meer informatie: www.trane.com