Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 78 seconden

Edelstaal is in de keukeninrichting een constante trend. Edelstaal, ook wel RVS of chirurgisch staal genoemd, staat bekend als hoogwaardig staal dat sterk, zuiver en roestvrij is, en bovendien hypoallergeen.

Toepassing vinden deze producten zowel in de meer klassieke keukenopstellingen als bij moderne keukens. Het oppervlak van de keukenmengkraan passend bij de andere keukenapparatuur is dan ook een weelde voor het oog.

 

Kludi presenteert drie nieuwe keukenmengkranen uit gegoten edelstaal onder de naam Kludi Tangenta. Alle drie de kranen baseren zich op dezelfde vormgeving waarbij de hoge draaibare uitloop in het oog springt. Deze uitloop is vanaf het blad, tot de onderkant van de perlator bijna 20 cm hoog. De diameter van het kraanhuis is meer dan 5 cm, zodat een solide plaatsing op het blad mogelijk is. In de gesloten stand loopt de filigranen bedieningshendel evenwijdig aan de schuin omhoog rijzende uitloop.

Kludi Tangenta is ook leverbaar met een uittrekbare uitloop. Doordat de lange slang het mogelijk maakt, dat de uitloop tientallen centimeters uit de kraan genomen wordt, nemen de gebruiksmogelijkheden ook exponentieel toe. De bak uitspoelen, een vaas of emmer vullen is in een handomdraai gebeurd.

Bij de meest luxe uitvoering van de Kludi Tangenta bevindt zich aan het uiteinde van  de hoge uitloop een uittrekbare vaatdouche. Bij het openen van de kraan stroomt een met lucht verrijkte waterstraal uit de vaatdouche. Met één druk op de knop verandert deze straal in een doucheregen die ideaal is voor het afspoelen van bijvoorbeeld groente en fruit.

Voor meer informatie: www.kludi.com en www.facebook.com/KludiBenelux