Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 60 seconden

TVVL-kennispartners Carrier, Nieman Groep, Orange Climate en Systemair hebben besloten in samenwerking met TVVL en Duurzaam Gebouwd hun relatie zichtbaar te maken tijdens Building Holland door gezamenlijk een stand op de TVVL-kennisboulevard te plaatsen. De partners gaan niet uit van eigen oplossingen maar hebben een open oog voor de vraag van de klant, de onuitgesproken behoeften van de eindgebruikers en de noodzaak van maatschappelijke verandering en verduurzaming. Dit doen zij door in concrete projecten bij elkaar te gaan zitten, met een leeg vel te beginnen en vervolgens gezamenlijk tot nieuwe oplossingen te komen.

De hoofdthema’s tijdens Building Holland zijn circulair bouwen en energieneutraliteit. Deze ontwikkelingen krijgen ook in de installatiesector steeds meer prioriteit. De kennispartners onderzochten het afgelopen jaar mogelijkheden en pasten deze kennis toe in projecten. Zij delen een ambitie naar concrete duurzame & circulaire innovatieprojecten in de installatietechniek.

De kennispartners willen bezoekers op de kennisboulevard inspireren en activeren met hun resultaten en ambities.

Building Holland 2017 vindt plaats van dinsdag 11 tot en met donderdag 13 april in de RAI in Amsterdam. De beurs is op dinsdag geopend van 12.00 tot 18.00 uur en op woensdag en donderdag van 10.00 tot 18.00 uur. De TVVL-kennisboulevard is te vinden op stand 11.072.

Meer informatie: www.buildingholland.nl.