Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 49 seconden

Donderdag 22 mei wordt in het Dolfinarium Harderwijk The Technology Show georganiseerd. Systemair B.V., LSA Frico en Holland Heating organiseren samen een fantastisch evenement. Producten en kennisoverdracht staan daarbij centraal. The Technology Show is bijzonder interessant voor installateurs en adviseurs uit het vakgebied ventilatie en luchtbeheersing, evenals retail eindgebruikers.

De lezingen brengen u volledig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. De productmarkt toont de innovatieve producten van de drie topmerken.

 

Gastspreker André Kuipers is de eerste Nederlander met twee ruimtemissies op zijn naam. Tijdens The Technology Show biedt hij zijn publiek een unieke inkijk in de wereld van de bemande ruimtevaart. Op 22 mei en 26 september deelt hij zijn verhaal over de aanloop, de missie en zijn blik op onze planeet.

De eerste Technology Show vindt plaats op 22 mei in het Dolfinarium te Harderwijk. In het najaar is er nog een tweede Technology Show: op vrijdag 26 september in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in ‘s-Hertogenbosch.

Voor meer informatie: www.technologyshow.nl