Jerry Ploeg aangesteld als commercieel directeur van Ambrava

Gepubliceerd op

Jerry Ploeg is aangesteld als commercieel directeur van Ambrava. Met een vestiging in Apeldoorn en Brecht (België) bedient het bedrijf de Benelux als importeur en distributeur van Samsung klimaatsystemen.

Jerry Ploeg is voormalig Area Sales Manager Europe van Samsung Electronics Air Conditioner Europe, dat haar hoofdkantoor in 2017 in Amsterdam vestigde. Als Area Sales Manager was hij vanuit Samsung nauw betrokken bij de samenwerking tussen Samsung en Ambrava en diverse andere Europese landen. Daarvoor was hij werkzaam in diverse sales en managementfuncties.

Algemeen Directeur Raymond Koevermans legt de aanstelling van Jerry Ploeg uit: “Met Jerry halen we iemand in huis die veel kennis van de Samsung systemen heeft. Hij heeft bij Samsung een groot netwerk opgebouwd en de komst van Jerry onderstreept de goede samenwerking die we al hebben opgebouwd met Samsung. Daarnaast kent Jerry ons bedrijf en het team. Hij heeft een sterke focus op klanttevredenheid en past daardoor goed bij ons. Hij is ambitieus en resultaatgericht en we zijn heel blij dat Jerry ons team versterkt met het oog op de groei die we momenteel doormaken.”

Ambrava is importeur en distributeur van Samsung warmtepompen, airconditioners en ventilatiesystemen in de Benelux. Met haar productgamma bedient het bedrijf gecertificeerde installateurs rechtstreeks en indirect de zakelijke en particuliere markt. Met Samsung Wind-Free voor koelen zonder tochtgevoel en de volledig ronde 360 Cassette won het bedrijf twee VSK-awards.

%d