Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 73 seconden

TECE introduceert een nieuwe serie infrarood spoelactivering voor urinoirs: TECEfilo. Deze zijn individueel toepasbaar en dankzij het design en de materialen, ook visueel perfect te combineren met de wc-bedieningsplaten van TECE. Het front is leverbaar in kunststof (wit en glanzend chroom), glas (wit en zwart) en geborsteld roestvast staal. Het spoelen geschiedt met een geïntegreerde infrarood sensor. In de elektronica zijn vele functies voorzien die zorgen voor waterbesparing en efficiënt gebruik. Met behulp van een magneetsleutel kunt u onder andere de spoeltijd, de voorspoeling, de hygiënespoeling of een pauzefunctie programmeren. De nieuwe serie TECEfilo is geschikt voor de nieuwe urinoirspoeler U2. Elk model wordt geleverd in twee uitvoeringen, geschikt voor 230 V of een batterij van 7,2 V DC.

Ook vlak in te bouwen

De IR-spoelactivering TECEfilo is zeer vlak en strak vormgegeven (100 x 150 mm). Ook de opbouwhoogte is zeer gering. Bij het rvs front slechts 4 mm, 5 mm bij die van kunststof en 7 mm bij de glazen fronten. Voor een volledig geïntegreerde oplossing kunnen de glazen en kunststof modellen, met behulp van een optioneel leverbaar inbouwframe, volledig vlak in de wand worden ingebouwd.

Perfecte combinatie

Het design en het materiaal van het front is harmonieus afgestemd op een aantal series wc-bedieningsplaten. Zo past de roestvaststalen versie perfect bij de TECEsquare II van roestvaststaal. De glazen uitvoering met de TECEsquare van glas en het kunststof model past mooi bij de serie TECEnow.

Meer informatie:

https://www.tece.com/nl/urinoir-bedieningsplaten/tecefilo-urinoir-bedieningsplaat