Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 88 seconden

RidRidgid websitegid, fabrikant van gereedschappen en machines voor vakbedrijven kondigt het nieuwe www.ridgid.com aan, – de allesomvattende, wereldwijde website van het bedrijf  die eindgebruikers meer en verbeterde mogelijkheden biedt, aldus de fabrikant.

De site is zodanig ontworpen dat het zich aanpast aan elk apparaat dat met het internet verbonden is. Daarbij  worden de afmetingen van de nieuwe website dynamisch vergroot of verkleind op basis van het apparaat type en de schermstand (liggend of staand) tijdens gebruik. Daarnaast beschikt de website ook over een meer overzichtelijke, vereenvoudigde navigatie en productregistratie, gekoppeld aan verbeterde zoekfuncties voor producten en distributeurs. De belangrijkste nieuwe functie is de mogelijkheid voor klanten om specifieke producten te bespreken, te beoordelen en er vragen over te stellen. Deze informatie is niet alleen bedoeld om de professional te ondersteunen bij de aanschaf en het gebruik van de gereedschappen, maar zal eveneens een belangrijke rol spelen in de toekomstige ontwikkeling van Ridgid-producten en -accessoires.

 “Wij hebben deze nieuwe website ontwikkeld om het gebruiksgemak te verbeteren en ervoor te zorgen dat onze klanten en onze partners de informatie gemakkelijker kunnen vinden,” aldus Craig Sumner, VP Marketing. “Door de content te vernieuwen, de navigatie te verbeteren en de zoekmogelijkheden bij te werken, zullen gebruikers merken dat het opzoeken en vinden van hetgeen ze zoeken gemakkelijker en dus ook sneller gaat.

 “Wij zijn natuurlijk zeer enthousiast over de nieuwe mogelijkheid voor gebruikers om producten op de site te bespreken en te beoordelen. Als bedrijf zijn we continu op zoek naar innovatieve oplossingen die onze klanten optimaal van dienst zijn. Wij luisteren dan ook altijd naar hun feedback en houden daar rekening mee. Deze nieuwe functie zorgt voor extra feedback en geeft onze klanten een stem in de onafgebroken productinnovatie van Ridgid.”

 Voor meer informatie: www.ridgid.com