Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 82 seconden

De STAR(T) Edition 2014 NL is nu verkrijgbaar bij Kubus. Deze versie kent in navolging van ArchiCAD 17 de ‘Prioriteit Gebaseerde Verbindingen’, intelligente bouwmaterialen, high-performance 64 bit background processing, verbeterde Morph tool en interactieve 3D cutting planes. De STAR(T) Edition 2014 bevat alle gereedschappen die nodig zijn om een volwaardig BIM model te creëren én uit te wisselen. Het biedt alle 3D modelleermogelijkheden én de laatste IFC, DWG en DXF uitwisseling.

“Met de ArchiCAD STAR(T) Edition bieden wij iedereen de mogelijkheid te starten met BIM. Kleine architectenbureau’s of bouwbedrijven die het momenteel al niet makkelijk hebben kunnen zo ook aansluiten bij BIM.” zegt Erik Pijnenburg, directeur KUBUS. “In tegenstelling tot andere ‘LT-versies’ van BIM software is STAR(T) Edition een compleet BIM pakket met conceptueel ontwerp, freeform modelling, high-performance background processing én OpenBIM met IFC workflow.”

 

ArchiCAD STAR(T) Edition is volledige BIM software die voor veel bedrijven een passende oplossing biedt voor alle ontwerp- en tekenwerkzaamheden. De software is compleet en sluit aan op Nederlandse en Vlaamse werkmethodieken, maar biedt ook een groeipad. Voor bedrijven die met grotere projecten en projectteams aan de slag gaan, en voor wie een BIM server van belang wordt, biedt Kubus een aantrekkelijke doorgroeimogelijkheid naar de volledige

 

ArchiCAD versie met nóg completer BIM.
Speciaal voor de STAR(T) Editie 2014 heeft Kubus een StartersModule ontwikkeld die -als aanvulling op de zeer uitgebreide bibliotheek- extra objecten biedt voor ontwerp, detaillering, uitvoering en installatie. De StartersModule biedt gebruikers van STAR(T) Edition alle benodigde hulpmiddelen om projecten efficiënter uit te voeren.
Voor meer informatie: www.kubusinfo.nl/startedition