Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 98 seconden

Serious Request3FM Serious Request 2015 zet zich dit jaar in voor de toekomst van kinderen en jongeren in oorlogsgebieden. De plaats is Heerlen. Het Ketenoverleg Elektro & Installatietechniek Limburg voelt zich zeer betrokken bij dit doel en wil actief een bijdrage leveren aan dit feest in Heerlen. Daarom zullen Limburgse installatiebedrijven van 18 tot en met 24 december 2015 met ondersteuning van OTIB (Scholingsfonds van de Technische Installatiebranche) en UWV verschillende acties ondernemen. De twee grote trucks ‘De Technobiel’ en ‘De alles is Techniek Experience’, die vlakbij het Glazen Huis op de Bongerd in Heerlen zijn opgesteld, zijn de basis.

In beide grote trucks wordt doorlopend voor diverse doelgroepen een programma gedraaid om de techniek en in het bijzonder de Elektro- en Installatietechniek op een positieve manier onder de aandacht te brengen. Bedrijven uit de regio werken actief mee. Alles met maar één doel: geld bij elkaar brengen voor jongeren die een andere toekomst verdienen met de juiste opleidingen en uitdagingen. 3FM Serious Request 2015 van het Glazen Huis en het Rode Kruis vragen daarom aandacht voor jongeren die moeten overleven onder de meest extreme omstandigheden in Syrië, Zuid-Soedan, Jemen, de Centraal- Afrikaanse Republiek en Democratische Republiek Congo.

Steunt u ook dit goede doel? Dat kan op verschillende manieren. Een donatie via de website www.otib.nl/seriousrequest of tijdens deze week in de ‘Technobiel’ en ‘Alles is Techniek Experience’ of in de geldbussen van het rondlopende promotieteam.

Doneer tijdens de week van Serious Request voor jongeren die moeten leven onder extreme omstandigheden in oorlogsgebieden. Sta bij je favoriete artiest op het podium. Met de Virtual Reality bril beleef je een optreden alsof je vlakbij de artiest op het podium staat. Donaties via deze site maken kans op een exclusief bezoek door de Virtual Reality show. Deel deze belevenis met je beste relaties en vrienden op een eigen locatie en zelf gekozen datum. OTIB, het scholingsfonds voor de Installatiebranche maakt dit mogelijk. OTIB komt graag op bezoek voor een spetterend optreden.