Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 140 seconden

Ension maakt bekend dat het bedrijf van start gaat als een nieuwe onderneming op het gebied van energieadvisering, installatietechniek en energieservices. Ension is een installatieadvies bureau dat tevens als totaal installateur van werktuigbouwkundige en elektrotechnische projecten in de utiliteit, scholen, hotels en woningen actief is.

 Ension is opgericht door enkele voormalige medewerkers van TBG Installatietechniek.

Onder leiding van algemeen directeur Peter Spaans is een team van leidinggevenden benoemd dat hernieuwde doelstellingen en een nieuwe visie heeft ontwikkeld in nauwe samenwerking met partners uit de energie- en installatiesector en opdrachtgevers. Hun unieke inzicht in markten, klanten en dienstverleningen versterken de strategische positie van Ension.

 

“We staan klaar om zaken te doen onder een nieuwe naam en dit samen te doen met enkele sterke partners met veel kennis van zaken, die geloven in onze werkwijze, technologie en ons merk” vertelt de nieuwe commercieel directeur John Scholten. “Ik ben er trots op deel uit te mogen maken van een onderneming met zo veel ervaring in het leveren van een portfolio van adviesopdrachten, installatieprojecten en energieservicediensten en die onder leiding staat van een gedreven team van zeer getalenteerde mensen met nieuwe manieren van denken en met frisse ideeën in een bedrijfstak waarin innovatie broodnodig is. Daarnaast geloven wij dat verdere consolidatie in deze sector zal plaatsvinden en wij willen in dat proces graag een drijvende rol vervullen.”

 

 “De start van Ension is nu reeds succesvol omdat na een zorgvuldige voorbereiding diverse projecten in opdracht konden worden genomen. Bovendien zijn wij ervan overtuigd dat door meer projectmatig te werken en door verantwoordelijkheid te nemen als ketenregisseur deze aanpak vele voordelen voor zowel onze klanten als ook voor onze medewerkers biedt. Een duidelijke Win-Win situatie voor alle partijen”.

 

Peter Spaans voegt hier nog aan toe: “Ook door de combinatie van energieadvisering en installatietechniek versterken wij de continuïteit van de onderneming en kunnen wij onze klanten meer waarde, inzicht, snelheid en flexibiliteit bieden. Wij hebben de juiste kaarten in handen. Wij weten wie wij zijn en wat wij onze klanten te bieden hebben: innovatie, financieel-economisch advies, hoogwaardige diensten, technische expertise, kwaliteit, betrouwbaarheid, en wij zijn synoniem voor duurzaamheid in de middelgrote installatiesector. Uneto-VNI vindt onze werkwijze nu reeds leidend in de sector, daar zijn wij enorm trots op!”.

 

 Ension, een nieuwe naam met een vertrouwd verleden. De naam van de onderneming weerspiegelt de woorden ENergieadvies, energieServices, Installatietechniek en Onderhoud. De naam staat voor de toewijding van ruim 60 medewerkers die al hun kennis en ervaring zullen inzetten om te kunnen voldoen aan de steeds complexere technische projecten en de alsmaar hogere kwalitatieve behoeften van onze klanten. Het is tevens een bevestiging van de positie van de onderneming als toonaangevend.

Voor meer informatie: www.ension.nl