Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 49 seconden

Beursorganisator evenementenhal Hardenberg, vakblad InstallateursZaken en nieuwswebsite Installatienet.nl zijn voor de aankomende installatievakbeurs Hardenberg een mediapartnerschap overeengekomen. InstallateursZaken zal onder andere zijn naam verbinden aan de innovatieroute op de beurs, een route die langs de meest innovatieve producten op de beurs zal voeren. De route en exposanten zullen uitgebreid opgenomen worden in de speciale beurseditie van IZ die op 5 september vlak voor de beurs verschijnt en gratis verspreid wordt aan elke bezoeker op de beurs.

Daarnaast zijn vanaf 1 maand voor de beursaanvang al het exposantennieuws, acties e.d. te volgen via speciale exposantenpagina’s op www.installatienet.nl. Nieuws van de exposanten zal tot 2 weken na de beurs online blijven staan. Voor, tijdens en na de beurs zal installatienet.nl bovendien dagelijks het laatste nieuws van de exposanten en de organisatie brengen via haar sociale mediakanalen.

De installatievakbeurs trok afgelopen jaar meer dan 12.000 bezoekers, die afkwamen op meer dan 270 exposanten. De beurs vindt plaats van 12 t/m 14 september a.s.