Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 79 seconden

logo Esco Congres 2015Vanaf heden kunt u zich inschrijven voor het Nationale ESCo Congres 2015, dat plaatsvindt op dinsdag 31 maart in Amsterdam RAI, tijdens de eerste dag van Building Holland. Samenwerking tussen opdrachtgevers en uitvoerende partijen, gericht op het verduurzamen van gebouwen en gebieden, staat tijdens dit congres centraal. Het congres is een initiatief van het ministerie van Binnenlandse zaken en Koninkrijksrelaties, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, ESCoNetwerk.nl en Duurzaam Gebouwd.

Naast keynotes van onder andere Meindert Smallenbroek, Jaap Schaveling en Marc Lammers, vinden er twee workshoprondes plaats. Hierdoor kunt u in kleine groepen aan de slag met vraagstukken en ontwerpen die specifiek uw interesse hebben. Uiteraard zijn er ook informele netwerkmomenten en is er een bezoek aan Building Holland ingepland, want samenwerken begint bij ontmoeten.

Het Congres is bedoeld voor directieleden, managers en senior professionals van opdrachtgevende en –nemende partijen uit de brede bouw- en vastgoedsector. Gezamenlijk moeten zij stappen zetten om tot energiebesparing te komen, because… it takes 2 to tango. Ook financiers van projecten zijn van harte welkom.

Energie-efficiëntie realiseren gaat niet in je eentje, daarom is het vereist dat partijen in duo’s komen. Bijvoorbeeld een facilitair manager met een installateur of een gebouwbeheerder met een energieadviseur. Heeft u geen duo? Dat is geen enkel probleem, er kan een partner voor gezamenlijk deelname voor u worden gezocht. Zodoende wordt u een netwerk van beide zijden gegarandeerd.

Tickets voor het ESCo Congres kosten €95,- (excl. BTW) per ingeschreven persoon. Bij deze aankoop krijgt u een gratis toegangsbewijs voor 3 dagen Building Holland ter waarde van 95 euro cadeau!

Voor meer informatie en inschrijven: www.escocongres.nl