Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 64 seconden

 

Bedrijven die werken volgens co-creatie maken kans op de ISSO-Award 2014. De ereprijs is in het leven geroepen door ISSO, kennisinstituut van de installatiesector. De finalisten krijgen onder meer een podium op de ISSO-jubileumbijeenkomst van donderdag 25 september.

 

Potentiële winnaars van de ISSO-Award zijn bedrijven die werken volgens co-creatie, een samenwerkingsvorm waarbij alle betrokken partijen invloed hebben op het proces en het resultaat. De finalisten (waaronder de winnaar) worden op donderdag 25 september in de spotlights gezet op de ISSO-bijeenkomst in De Doelen in Rotterdam. De bijeenkomst wordt doorgaans bezocht door circa tweehonderd partijen uit de installatiesector. Dit jaar is de bijeenkomst extra bijzonder vanwege het 40-jarige bestaan van ISSO.

 

Deelnemers vertellen op een A4 over de co-creatie van hun dienst, product of advies waarvoor ook ISSO-kennis is gebruikt. Uit de inzenders selecteert een deskundige jury enkele genomineerden. Deze genomineerden worden in het kantoor van ISSO in Rotterdam uitgenodigd voor een presentatie. Hierna kiest de jury maximaal drie finalisten die hun project over het voetlicht kunnen brengen op de ISSO-bijeenkomst. De bezoekers van de bijeenkomst kiezen de uiteindelijke winnaar.

 

Bedrijven kunnen een inschrijfformulier en de wedstrijdvoorwaarden opvragen via info@isso.nl. Inzenden kan tot vrijdag 27 juni. Nadere informatie over de prijs is te vinden op de nieuwspagina van www.isso.nl.