Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 52 seconden

Carrier trainingenVanaf 1 juli kunt u zich inschrijven voor het nieuwe trainingsprogramma 2015-2016. Hierin komen de vele facetten van de huidige Carrier apparatuur, systemen en regelingen aan de orde. Naast een theoriegedeelte worden de trainingen, waar mogelijk, uitgevoerd met behulp van praktijkopstellingen.
Nieuw is de training over ‘Warmtepompen in combinatie met een bodem (WKO) systeem’. Hierin worden vele randvoorwaarden belicht voor het juist functioneren van een geheel WKO systeem, waarin vaak Carrier ‘water-water warmtepompen’ worden toegepast.
Tevens zijn twee kennissessies toegevoegd over duurzame koudemiddelen. U krijgt inzicht in de strategie van Carrier voor de volgende generatie koudemiddelen. Hoe beïnvloedt de nieuwe F-gassen regelgeving de keuze van uw onderhoud en beheer? Kan ik nog steeds een koelmachine met R410A of R134A selecteren of moet ik om naar een HFO koudemiddel?
Naast deze nieuwe trainingen zijn de vertrouwde ‘Total Cost of Ownership & koelmachines’ ‘ProDialiog Plus koelmachine regeling’ en de ‘Regelingen op Luchtbehandelingskasten’ wederom in ons trainingsprogramma opgenomen.
Via www.carrier.nl/trainingen kunt u zich, vanaf 1 juli, inschrijven voor alle trainingen van Carrier.