Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 121 seconden

Kinedo® is fabrikant van A-merk douchebakken, douchewanden/-deuren en douchecabines. De hoogwaardige producten van douchefabrikant Kinedo® staan voor innovatie, kwaliteit en design. De slimme probleemoplossers Kinemagic en Duo, bieden de mogelijkheid om een bad te vervangen door een ruime & veilige douche of door een douche/bad combinatie. De uitgebreide en tijdloze collectie van Kinedo® is makkelijk te installeren en biedt doucheoplossingen die geschikt zijn voor elke badkamerindeling. Kinedo® is eveneens de perfecte partner op het gebied van nieuwbouw- en renovatieprojecten. Alle Kinedo® producten zijn ontworpen volgens de Europese Normen voor kwaliteit en veiligheid.

Kinemagic: dé slimme doucheoplossing

Vervang uw bad door een ruime en veilige inloopdouche in 1 dag

Met het innovatieve douchesysteem van Kinemagic® wordt een ligbad binnen 1 dag vervangen door een ruime en veilige inloopdouche. Een ingrijpende verbouwing is hierbij niet nodig, wand- en vloertegels hoeven niet te worden verwijderd. Kinemagic® is verkrijgbaar in vier modellen en is volledig aanpasbaar aan de te vervangen badinstallatie. Kinemagic® is uitgevoerd met douchebak en wanden van veiligheidsglas, die snel en eenvoudig te plaatsen zijn. De douchecabine heeft een extra lage instap en kan naar wens worden aangepast met diverse ergonomische accessoires voor extra

Duo: douche/bad combinatie

Ruimtebesparend 2 in 1 concept geschikt voor elke badkamer

Duo douche/bad combinatie is ideaal voor gezinnen en dankzij de veilige instap ook zeer geschikt voor senioren of mindervaliden. Duo is verkrijgbaar in twee versies: het ‘alles-in-één pakket’ bestaat uit een ligbad met geïntegreerde deur, een glazen badwand met verchroomd profiel en extra draaipaneel, hoogwaardig kraanwerk, magnetische handdouche, een opklapbaar zitje en ergonomisch nekkussen. Duo kan ook geheel naar eigen wens worden samengesteld. Er zijn dan diverse extra’s mogelijk zoals: decorglas, massagesysteem met chromotherapie of diverse comfortsteunen voor meer veiligheid en comfort.

Kinestyle: douchewanden en douchedeuren
Douchewanden en -deuren staan voor design, kwaliteit en duurzaamheid voor een eerlijke prijs.
De douchewanden en deuren zijn gemaakt van veiligheidsglas en zijn ideaal voor het realiseren van een inloopdouche.

 

Extra-vlakke douchebakken

De extra-vlakke douchebakken kunnen volledig worden ingebouwd en zijn daardoor uitermate geschikt voor het realiseren van een inloopdouche. De douchebakken zijn voorzien van natuurlijk antislip en versterkt met een metalen frame. De douchebakken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en formaten. Bijkomend voordeel is dat een extra-vlakke sifon wordt meegeleverd. De douchebakken zijn gemaakt van Biolex of een combinatie van Biocryl en Biotec. Hierdoor zijn de douchebakken schokbestendig alsmede thermisch- en geluidsisolerend.

Meer informatie: www.kinedo.nl