Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 76 seconden

bk-ingenieurs-500x343Bij BK ingenieurs is René Arisz benoemd tot adjunct-directeur. De benoeming vloeit mede voort uit de aanhoudende groei die het landelijk werkende ingenieursbureau doormaakt. Het bedrijf heeft, verdeeld over acht vestigingen, 210 werknemers. René Arisz werkt er 17 jaar en geldt intern en extern als een autoriteit op tal van vakgebieden. Recent fungeerde René Arisz regelmatig als vervanger van directeur Bert Zijl. BK ingenieurs weet steeds vaker (ook) grote complexe projecten te verwerven. Die vergen veel afstemming met de opdrachtgever en ook binnen het bedrijf zelf. De coördinerende rol die René Arisz daarin vaak al had, pakt hij als adjunct-directeur nóg nadrukkelijker op.

Directeur Bert Zijl zegt daarover: “Door de komst van René Arisz in ons team houd ik weer wat meer de handen vrij voor acquisitie. Met als bijkomend voordeel dat iemand als René, die vakmatig gepokt en gemazeld is, zorgt voor een prettig soort rust in de tent en de kwaliteit en continuïteit waar wij voor staan naar onze medewerkers en opdrachtgevers toe extra bewaakt.”

BK ingenieurs is een allround ingenieurs- en adviesbureau (opgericht in 1990) met acht vestigingen in Nederland, één in België en één op Curaçao. Het hoofdkantoor staat in IJmuiden. BK ingenieurs biedt diensten op het gebied van onder meer bodem, asbest, civiele techniek, vastgoedbeheer, maritiem en offshore, duurzaamheid, vergunningenmanagement, arbo en veiligheid, bouw- en milieuadvies, opleidingen, omgevingsmanagement, detachering, geluid en trillingen en projectmanagement. Ook neemt BK ingenieurs projecten aan, van planfase tot bouwrijp opleveren. Op de foto staat René Arisz uiterst rechts.

[related_post themes=”text”]