Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 97 seconden

De Onderzoeksraad voor veiligheid heeft aangetoond dat er nogal wat haken en hogen zitten aan het aanleggen van veilige water- en gastechnische installaties. Sterkin wil hierop inhaken met het aanbieden van een bijscholing op beide vakgebieden. U zult vertrouwd worden gemaakt met het moderne meten conform de NEN 1006 en de NEN 1078. Ter ondersteuning verzorgt Sterkin informatieve en interactieve avonden. Tijdens deze avond passeren in twee uur tijd in vogelvlucht de hoofdlijnen van de NEN 1006 en de NEN 1078 en wordt praktische informatie gegeven over het aanleggen van gas- en waterinstallaties in een woning. Na de pauze wordt in een workshop actief aan de slag gegaan met moderne meetmiddelen. U kunt uw eigen meetinstrument meenemen ter beoordeling. Er is voldoende tijd en ruimte voor vragen en om na te praten, met de sprekers en met collega-installateurs. Deze avonden zijn bedoeld voor technisch beheerders van ondernemingen en de leidinggevende monteurs.

Programma:
17.00 uur Welkom door Sterkin
17.05 uur Het aanleggen van een gasinstallatie in een woning conform NEN 1078 en NPR 3378 door John Pronk (voorzitter redactie Gaswijs)
17.30 uur Een gastechnische inspectie conform NEN 1078 door John Pronk
17.40 uur Het aanleggen van een watertechnische installatie door een inspecteur van het lokale waterleidingbedrijf
17.55 uur Het inspecteren van een watertechnische installatie door een inspecteur van het lokale waterleiding bedrijf
18.05 uur Pauze met een warme hap
18.25 uur Workshop meten van gastechnische en watertechnische installaties in de Praktijk door Harold Mulder van MW Instruments
19.00 uur Afsluiting, napraten, hapje, drankje
20.00 uur Einde avond

Locaties:
Woensdag 25 mei Middelburg Technische Unie
Woensdag 1 juni Assen UITVERKOCHT
Woensdag 8 juni Den Bosch Technische Unie
Woensdag 15 juni Enschede Technische Unie
Woensdag 22 juni Schinnen Volta Limburg: BIJNA UITVERKOCHT
Woensdag 14 september Dordrecht Technische Unie
Woensdag 21september Amsterdam Technische Unie
Woensdag 28 september Alkmaar Technische Unie
Woensdag 5 oktober Deventer Technische Unie
De kosten bedragen € 65,- per persoon. Sterkin kan het programma ook in company aanbieden voor bijvoorbeeld al uw monteurs. Deelname hieraan kan gerealiseerd worden voor groepen vanaf 10 personen en kost € 1.500,00 ex BTW.

[related_post themes=”text”]