Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 104 seconden

Eriks bv meldt met trots dat het officieel door het Top Employers Institute is gecertificeerd vanwege haar uitmuntende arbeidsvoorwaarden. Het jaarlijkse internationale onderzoek van het Top Employers Institute erkent toonaangevende werkgevers wereldwijd: bedrijven die uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden, ondersteuning geven voor de ontwikkeling van talent op alle niveaus binnen het bedrijf en ernaar streven om de arbeidsomstandigheden constant te verbeteren. Eriks bv heeft de exclusieve certificering Top Employer Nederland 2014 ontvangen.

 

Het Top Employers Institute heeft Eriks bv gecertificeerd als Top Employer Nederland 2014 aan de hand van de volgende criteria:

•             Primaire arbeidsvoorwaarden

•             Secundaire arbeidsvoorwaarden

•             Training & Ontwikkeling

•             Carrièremogelijkheden

•             Cultuurmanagement

 

Mehenderd Bharos, vakspecialist Eriks Alkmaar: “Binnen mijn functie krijg ik te maken met technische vraagstukken en oplossingen, maar ook met verkoop. Trainingen behoren tot de inwerkperiode, maar ook hierna zijn er veel mogelijkheden en kansen om mijn kennis te vergroten en door te groeien. Eriks is proactief en staat niet stil, dat is vooral te merken aan de beschikbare kennis en innovatie binnen de organisatie, waar ook ik mijn steentje aan bij draag.

 

”Paul Vos, Managing Director Eriks Nederland: “Bij Eriks zijn de medewerkers de motor van ons bedrijf. Onze collega’s krijgen volop de mogelijkheid om eigen initiatieven te ontplooien, gericht op het invullen van de behoeften van de klant. Uiteraard is in onze organisatie van oudsher de handelsgeest sterk aanwezig. Eriks is ook in deze tijd een gezond groeiende onderneming, die daarmee staat voor continuïteit, stabiliteit en ontwikkelingsmogelijkheden. Eriks zorgt voor de randvoorwaarden, afgestemd op wat jij nodig hebt in je carrièreontwikkeling, zolang jij zelf het initiatief maar neemt!”

Voor meer informatie:  www.werkenbijeriks.nl