Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 58 seconden

Voor gebruik in stadsverwarmingsinstallaties heeft Albrand nu drie verdelers in het assortiment: de LCV-S, LCV+-S en de Boxer FL-B-S. Deze stadsverwarmingsverdelers zijn alle hydraulisch neutraal waardoor de doorstroming in het primaire cv-circuit stabiel blijft en niet wordt beïnvloed door het vloerverwarmingscircuit. De verdelers hebben een drievoudige thermische beveiliging tegen te heet cv-water in de vloer. Ze zijn voorzien van een thermostatisch retourventiel met een RTL-knop en een A-label pomp met een automatisch ontluchtingsprogramma.

De LCV-S is de eenvoudigste verdeler op het gebied van stadsverwarming. Dit type is uitgerust met een enkele thermometer en is niet geschikt voor naregeling. De LCV+-S verdeler is inregelbaar en voorzien van ¾” euroconus voetventielen waardoor dit type geschikt is voor naregeling.

Voor een optimaal comfort, een duurzame oplossing en het meeste installatiegemak adviseert Albrand de Boxer FL-B-S. Deze verdeler heeft een dubbele oppervlaktebehandeling ondergaan en is voorzien van een druk-/temperatuurmeter en een thermometer. Door de flowmeters kan de vloerverwarmingsinstallatie in korte tijd eenvoudig ingeregeld worden. De Boxer FL-B-S is geschikt voor naregelingen.

De Albrand stadsverwarmingsverdelers zijn geschikt voor alle aanbieders van stadsverwarming. In een installatie voor energieleverancier Essent is een zoneventiel vereist.

Boxer FL-B-S stadsverwarming

[related_post themes=”text”]