Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 59 seconden

Caleffi gaat met ‘Caleffi Excellence’ op zoek naar de meest inspirerende installaties in de HVAC-sector.  Inspireren en geïnspireerd worden. Daar draait het in Caleffi Excellence om. Met ‘Caleffi Excellence’ creëert Caleffi een platform waarop projecten gedeeld kunnen worden. Caleffi is daarom op zoek naar installaties die uitblinken! Dat kan een specifiek project of speciale toepassing zijn. De focus kan liggen op ‘problem solving’, energiebesparing, duurzaamheid, comfort, optimale systeemprestatie, kostenbesparing, … de lijst is eindeloos.

Het kan één van deze criteria zijn of een combinatie van verschillende samen.  Elke professional in de HVAC-sector die betrokken is geweest in de uitvoering van het project kan deelnemen.

 

Wie wil deelnemen, kan een project inschrijven op www.caleffiexcellence.com. Het project wordt daarna geplaatst op de website en gedeeld op de Facebook-pagina van ‘Caleffi Excellence’. Elk ingeschreven project komt dus zeker in de kijker! Een professionele vakjury, bestaande uit onafhankelijke deskundigen uit de HVAC-wereld, kiest twee keer per jaar het beste project. De deelnemer met het winnende project wint een driedaagse trip voor twee personen naar Italië.

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Caleffi-Benelux/685631028147020