Hoppenbrouwers Techniek mag zich voor de tweede keer de Beste Werkgever noemen. De ruim 1250 medewerkers beoordeelden de organisatie op goed werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots en het benutten van talent. Met een gemiddelde van 7,91 scoorde het bedrijf boven het branchegemiddelde.

Hoppenbrouwers Techniek dat in vijf jaar tijd wil groeien naar 2500 medewerkers verspreid over 25 vestigingen in heel Nederland, blijkt ook bijzonder populair bij werkzoekenden. Ondanks de krapte op de arbeidsmarkt solliciteren elk jaar zo’n 3500 techneuten bij de technisch dienstverlener.

Medewerkers op één
Ellen Vermeer, Directeur Personeelszaken: “Ik ben trots dat we wederom het keurmerk Beste Werkgever hebben gekregen. Bij Hoppenbrouwers zetten wij onze medewerkers op één. Dit keurmerk bevestigt dat onze medewerkers dat ook heel erg waarderen. Dankzij hun enthousiasme en eerlijke beoordeling kunnen we het keurmerk tot eind 2020 weer inzetten. En niet alleen medewerkers waarderen Hoppenbrouwers, ook techneuten op zoek naar een (nieuwe) job kiezen voor dit bedrijf als werkgever. Komend jaar is Hoppenbrouwers voornemens om 650 collega’s te verwelkomen.”

Ontwikkeling ondernemerschap
Hoppenbrouwer gelooft dat uiteindelijk de kracht van het bedrijf in haar mensen zit. Door te werken met zelfsturende teams zijn mensen van begin tot het einde betrokken bij een opdracht en ontwikkelen ze ondernemerschap.

Beste Werkgever is een keurmerk van Effectory en Intermediair en heeft als doel: bijdragen aan een prettiger en transparanter werkklimaat in Nederland. Het keurmerk is niet te koop, organisaties kunnen het alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers.

Op onze nieuwsbrief abonneren