Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 62 seconden

Ingenieursbureau DGMR en BBA Binnenmilieu hebben een white paper ‘Naar een gezond gebouw met de WELL Building Standard’ geschreven. Deze white paper is bedoeld voor aannemers, architecten, vastgoedbeheerders en installatiebureaus die willen weten wat deze standaard inhoudt en wat deze in hun situatie kan betekenen. De WELL Building Standard neemt mensen als uitgangspunt en maakt gezondheid zichtbaar. Hoe realiseer je zo’n gebouw waarin mensen met plezier verblijven? En is dit eigenlijk aan te tonen?

Handvatten voor gezondheid
In de white paper wordt stilgestaan bij wat WELL oplevert voor de ontwikkelaar, voor de werkgever en voor de gebruiker. Stap voor stap laten de schrijvers zien hoe het proces van certificering in z’n werk gaat. Inclusief een snelle check of een gebouw geschikt is voor WELL en wat de kosten zijn. Ook wanneer geen WELL-certificering wordt nagestreefd, biedt de WELL-standaard handvatten voor gezondheid binnen het gebouw.

Kennis van WELL
DGMR/BBA Binnenmilieu heeft jarenlange ervaring met het realiseren van behaaglijke en comfortabele woon-, leer- en werkomgevingen. Beide bedrijven werken op dit moment voor verschillende projectontwikkelaars en beleggers, maar ook voor gebouwgebruikers, aan meerdere Nederlandse en buitenlandse projecten, waarin gestreefd wordt naar de implementatie van WELL.

naar een gezond gebouw met WELL_DEF

[related_post themes=”text”]