Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 59 seconden

Stichting Ketenstandaard Bouw en Installatie organiseert op 7 juni a.s. het congres: de Roadmap voor Digitalisering. Bezoekers krijgen een overzicht van actuele digitale ontwikkelingen en praktijktoepassingen. Er zijn kennissessies waarin actuele ontwikkelingen worden toegelicht, breakout sessies met klantcases, talkshows en een informatiemarkt waaraan de hele bouwketen deelneemt.

BNR Nieuwsradio presentator Roelof Hemmen ontvangt tijdens de lunch gasten als Doekle Terpstra (voorzitter Uneto-VNI), Henk Homberg (vicevoorzitter Bouwend Nederland) en Cassandra Vugts (CEO Spark Campus). In de ochtend maakt Hemmen met zijn gasten een deep dive in de bouw- en onderhoudssector en in de middag wordt de Roadmap voor Digitalisering in de installatietechniek uitgediept.

Op de informatiemarkt staan drie domes, waarin bedrijven hun praktische ervaringen delen met concrete nieuwe digitale toepassingen. Dertig leveranciers van softwaretoepassingen en diensten voor woningcorporaties, bouw-, onderhouds- en installatiesector bieden dit programma aan. Deze participanten spelen een cruciale rol om de sector verder te helpen met digitaliseren. Zij zullen demonstreren hoe zij samen met de bezoekers de volgende stap kunnen zetten op Roadmap voor Digitalisering.

Het congres vindt plaats op donderdag 7 juni 2018 bij het Hart van Holland in Nijkerk. Er zijn geen kosten aan verbonden. Bezoekers kunnen zich inschrijven via de website: www.ketenstandaard.nl.