Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 66 seconden

FLIR T1020FLIR Systems introduceert de FLIR T1020, een hoogwaardige warmtebeeldcamera bedoeld voor uiteenlopende industriële toepassingen en gebouwinspecties. De T1020 is een handheld HD-camera met uitzonderlijke meetprestaties, superieure beeldhelderheid en een uiterst reactieve gebruikersinterface. Met behulp van de T1020 kunnen gebruikers hot spots snel vinden, deze nauwkeurig meten en het volledige werkproces stroomlijnen.

De T1020 levert een uitstekende beeldkwaliteit vanwege de 1024 x 768-pixel ongekoelde IR-detector die twee keer zo gevoelig is als de branchenorm voor ongekoelde sensoren. Deze resolutie wordt verder versterkt door FLIR Vision ProcessingTM, een combinatie van FLIR’s UltraMaxTM superresolutieproces met FLIR’s MSX®-beeldverbeteringssoftware voor overlays met belangrijke visuele details en perspectief, zoals cijfers en labels, over het warmtebeeld in hoge resolutie. De geavanceerde beeldverwerkingsfuncties bieden volgens FLIR de hoogste kwaliteit beelden die een compacte camera kan leveren.

Voor het maken van HD-beelden zijn hoogwaardige lenzen vereist. De lenzen van de T1020 leveren uitmuntende prestaties. De T1020 is voorzien van FLIR’s OSXTM Precision HDIR-lenzen, die een superieure beeldkwaliteit en een uitstekend bereik leveren. Ook kunnen deze nauwkeurige temperatuurmetingen verrichten vanaf een afstand die dubbel zo ver weg is als de branchenorm. De T1020 is daarnaast voorzien van een nieuw scherpstelsysteem met continue autofocus en dynamische handmatige scherpstelling.

De T1020 is verkrijgbaar via geselecteerde partners en rechtstreeks via FLIR.

Voor meer informatie: www.flir.com/t1020