Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 91 seconden

Facom brengt drie nieuwe modellen gereedschapskoffers op de markt, met een slot dat met één hand kan worden geopend. De vergrendeling sluit zichzelf automatisch. Als extra veiligheidsmaatregel zit er een oog voor een hangslot in het deksel van de gereedschapskoffer, voor wanneer het gereedschap onbewaakt op de werkplek blijft staan of wanneer het ’s nachts wordt opgeborgen. De koffers zijn beschikbaar in drie maten: klein (16”), middelgroot (19”) en groot (24”). Ze zijn duurzaam en toch licht, dus ideaal voor wie dringende reparaties of onderhoudswerken uitvoert en geregeld gereedschap van de ene plek naar de andere moet vervoeren, aldus de leverancier.

“Deze nieuwe gereedschapskoffers bieden allerlei professionals een praktische oplossing om hun belangrijke uitrusting veilig op te bergen, zowel ter plaatse als onderweg”, zegt Inge De Cuyper, productmanager bij Facom voor de groep Stanley Black & Decker. “Op basis van de feedback van echte gebruikers werd er bij het ontwerpen ook rekening gehouden met de nood aan productiviteit en snelheid. Gebruikers kunnen altijd op een efficiënte manier bij hun gereedschap dankzij de snelle ontgrendeling van het Facom-slot dat met één hand geopend kan worden.”

Bovenin het deksel zijn twee grote organisers geplaatst voor kleine onderdelen, bevestigingsmiddelen en accessoires. Die zijn toegankelijk zonder dat de gereedschapskoffer zelf geopend hoeft te worden. Deze compartimenten met deksels zijn geschikt om onderdelen zoals schroeven, nagels, sluitringen enzovoort op te bergen.

De verwijderbare tray binnenin geeft onmiddellijke toegang tot het veelgebruikt handgereedschap, zodat de gebruiker minder tijd besteedt aan het zoeken naar dagelijks te gebruiken items in de koffer. Om makkelijker te kunnen dragen, voor extra veiligheid en voor een comfortabelere grip werd er een zachte, brede en inklapbare handgreep in het deksel verwerkt. De handgreep met rubberen coating kan volledig naar beneden geklapt worden, zodat er meerdere gereedschapskoffers op elkaar kunnen worden gestapeld.

 

toolbox[related_post themes=”text”]