Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 48 seconden

Jan Peter Balkenende heeft op 4 februari de hoogste financiële ondernemersprijs in Nederland en de titel Onderneming van het Jaar 2015 overhandigd aan ATAG Nederland. De voormalig minister-president sloot met de overhandiging van een cheque van 100.000 euro de finale af van de grootste Ondernemersprijs van Nederland, georganiseerd door het Nationaal Business Succes Award Instituut. ATAG werd geselecteerd uit liefst 324 Nederlandse deelnemende bedrijven, die volgens onderzoek van het organiserende NBSA-instituut en de deskundige vakjury een opmerkelijke bijdrage leveren aan de Nederlandse economie.

”ATAG is een toonbeeld van oer-Hollands ondernemerschap en innovatie, bekend in elk Nederlands huishouden en ook wereldwijd exporterend”, stelde de juryvoorzitter Steven van Eijck (voorzitter vereniging RAI) tijdens de galaopnamen in Studio 21, waar verder nog vier andere Finale-awards en 15 subawards werden toebedeeld aan bijzonder presterende Nederlandse ondernemingen.

“ATAG is dan wel de grote finalewinnaar,van deze editie 2015, maar alle ondernemingen die voor deze ondernemersprijs zijn geselecteerd, maken Nederland een sterker land’, aldus voormalig minister-president Balkenende.

Voor meer informatie: www.atagverwarming.nl