Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 73 seconden

InstallatiecaféTechnische groothandels Rensa, GévierDales en Verholt openen op 13 september op Installatie Vakbeurs Hardenberg hun installatiecafé. Het pop-up café zal 15 september zijn deuren weer sluiten. Het idee voor een pop-up installatiecafé ontstond bij Rensa omdat bezoekers van beurzen deze gelegenheid voornamelijk gebruiken om te netwerken. Rensa heeft vervolgens twee van haar zusterbedrijven, GévierDales en Verholt, benaderd om samen invulling te geven aan dit concept. Zij laten op de Installatie Vakbeurs Hardenberg een compleet café bouwen, inclusief bar met twee speciaalbieren op de tap.

In het installatiecafé zijn ervaren medewerkers van de drie gespecialiseerde groothandels aanwezig voor het beantwoorden van vragen en het geven van advies. Daarnaast leent de setting zich uitstekend om tips en ervaringen uit te wisselen met collega installateurs. Installateurs en fabrikanten zijn van 13 tot en met 15 september welkom om een bezoek te komen brengen en de lokaal gebrouwen bieren te komen proeven. U vindt het installatiecafé in hal 4 (standnummer 432, 432A en 450).

Technische groothandels Rensa, GévierDales en Verholt behoren tot de Rensa Groep; een moedermaatschappij met diverse nationale en internationale dochterondernemingen in de installatiebranche. De visie van de Rensa Groep is dat de klant maximaal wordt bediend wanneer zij door vakspecialisten te woord wordt gestaan. Daarom heeft de Rensa Groep in Nederland verschillende bedrijven met ieder hun eigen specialisme binnen de installatiebranche. Technisch Handelsbureau Rensa BV in verwarming en ventilatie, GévierDales Sanitair BV in watertechniek en sanitair en Verholt BV in meetinstrumenten en pompen.

[related_post themes=”text”]