Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 97 seconden

Gratis opleiding ‘Drinkwaterbeveiliging’
Sinds 2012 moet de controle van Europese leidingwaterinstallaties aan de Europese norm voldoen (EN 806-5). Het beheer van de Nederlandse installaties volgens de NEN 1006 (in werkbladen 1.4G en 3.8) wordt momenteel herbekeken en aangescherpt, vooral met betrekking tot de controles van de leidingwaterinstallaties. Tijd om de materie nog eens onder de loep te nemen!

Caleffi verzorgt sinds enige tijd seminars, live en online,  waarin dit en ander actuele thema’s worden behandeld. Caleffi over haar jongste seminar:

‘We leggen uit wat deze hernieuwing precies inhoudt en welke verantwoordelijkheden deze met zich meedraagt. Daarnaast bespreken we uitvoerig de controle van terugstroombeveiligers en reiken we oplossingen aan. Tot slot hebben we het uitgebreid over legionellapreventie.

Legionellaspecialist Leo Bikker is onze gastspreker. Leo Bikker is al meer dan 30 jaar actief in de watersector als specialist in legionellapreventie. Hij startte zijn carrière als inspecteur en adviseur van een drinkwaterbedrijf en heeft in de jaren 90 zijn expertise in legionellapreventie verdiept. Later werd hij bestuurslid van de Stichting Veteranenziekte en lid van het LOPL (Landelijk Overlegorgaan Preventie Legionella). Vandaag is Leo Bikker docent aan het ISSO en kenniscentrum Kenteq waar hij lezingen geeft over veilige drinkwaterinstallaties en hotspots.

Tijdens de opleiding ‘Drinkwaterbeveiliging’ zal Leo Bikker het hebben over:

•             Het ontstaan van legionella en de kans op besmetting

•             Installaties met een hoog/laag risico op legionellabesmetting

•             Wetgeving legionellapreventie: wat zijn de gevolgen voor de installateur?

•             Praktijkvoorbeelden met foto’s

•             Oplossingen / alternatieve technieken

Je kan deze opleiding volgen op drie locaties in Nederland:

•             Eindhoven: 3 september

•             Utrecht: 4 september

•             Zwolle: 5 september

 

De opleiding duurt een halve dag (13u30 – 17u30) en is gratis. Wie deze niet kan bijwonen, kan de opleiding volgen via een online webinar. Deze webinar vindt plaats op 8 september om 19u00.

Meer informatie vind je op onze website: http://www.caleffi.com/nederland/nl/experience/caleffi-academy-your-ticket-future

Inschrijven kan via het online inschrijfformulier: http://www.caleffi.com/nederland/nl/caleffi-academy-schrijf-je-nu-de-plaatsen-zijn-beperkt of via email: academy.nl@caleffi.com