Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 72 seconden

Itho Daalderop DCWi1000Itho Daalderop heeft een nieuwe klasse-ventilatie-unit in haar assortiment opgenomen, de DCWi 1000. Met de introductie van deze nieuwe ventilatie-unit met nóg meer capaciteit wordt de luchtkwaliteit in volle klaslokalen verbeterd.

De luchtkwaliteit in klaslokalen is al jaren slecht te noemen. Nog altijd wijzen onderzoeken uit dat er te weinig door scholen wordt gedaan om lokalen van goede ventilatie te voorzien. Itho Daalderop, specialist op ventilatiegebied, heeft verschillende oplossingen voor scholen om het leerklimaat in klaslokalen te optimaliseren. DCW-units worden per lokaal toegepast waarbij de luchtkwaliteit automatisch wordt geregeld op basis van de gemeten CO2-waarde. De DCWi 1000 is de nieuwste klasse-ventilatie-unit met nog meer capaciteit en een hoog thermisch rendement, dat naverwarming vrijwel onnodig maakt. Een laag geluidsniveau zorgt ervoor dat er in de klas nauwelijks geluidshinder wordt ondervonden.

De DCWi 1000 wordt voornamelijk toegepast boven een verlaagd plafond. Door middel van ventilatiekanalen en roosters wordt de lucht in de ruimte ververst. Er zijn verschillende opstellingen mogelijk, voorzien van de nodige akoestische adviezen voor een stille werking. Een zeer flexibel, compact en comfortabel ventilatiesysteem zonder buitenplaatsing.

Naast toepassing in scholen en kinderdagverblijven zijn de units ook geschikt voor  kantoor- en vergaderruimten, kantines, aula’s, restaurants en andere gebouwen waar veel mensen zijn en een beter binnenklimaat gewenst is. De intelligente Airlinq touchscreen bediening leest per ruimte gegevens uit en kan eenvoudig worden bediend. Naast de stand alone bedieningsmogelijkheden behoort opname in gebouwbeheersystemen tot de opties.

Voor meer informatie: www.ithodaalderop.nl