Geluidsarme plafond WTW units

Gepubliceerd op

Auerhaan Klimaattechniek introduceert een nieuwe serie plafond WTW units. Bij het ontwerp van deze Global LP units is vooral gelet op het realiseren van een laag geluidsniveau.

Met de Global LP serie van Lemmens beschikt Auerhaan nu over een uitgebreid leveringsprogramma op het gebied van plafond WTW units. Er zijn nu 14 verschillende modellen beschikbaar met luchtcapaciteiten van 300 m3/h tot 2.900 m3/h. Binnenkort worden er nog twee modellen geïntroduceerd waardoor er plafondunits beschikbaar zijn met een luchtcapaciteit tot ca. 3.600 m3/h.

De servicepanelen van de Global LP plafondunits zijn gemonteerd op een glijrails, waardoor service- en onderhoudswerkzaamheden eenvoudig zijn uit te voeren. Bovendien zijn alle units voorzien van een plug & play regeling en worden ze geleverd met een gebruiksvriendelijke TAC-Touch afstandsbediening.

De Global LP plafond WTW units maken onderdeel uit van de serie GLOBAL WTW units. Deze bestaat uit meer dan 60 verschillende modellen in verschillende uitvoeringen, voorzien van een Hoog Rendement platenwisselaar of voorzien van een Warmtewiel.