Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 140 seconden

Bij Geberit is de AquaClean Tuma verkrijgbaar. Deze douchewc is geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Daarnaast is de Tuma leverbaar in een alternatieve uitvoering als toiletzitting die op een bestaand closet te plaatsen is. De AquaClean Tuma volgende week op de ISH sanitairbeurs in Frankfurt onthuld en is vanaf april verkrijgbaar. Met de Geberit AquaClean Tuma verschijnt er een compacte douchewc op de markt tegen een aantrekkelijke prijs, die geschikt is voor elke woning. Met dit nieuwe model wil Geberit een nog breder publiek aan te spreken.

De nieuwe douchewc is op veel manieren te combineren. De design afdekplaat is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren en materialen en sluit daardoor harmonieus aan op Geberit bedieningsplaten. Zo is er voor elke badkamer een passende oplossing.

“De Geberit AquaClean Tuma is het resultaat van onze voortdurende focus op design, comfort, hygiëne en duurzaamheid en bewijst opnieuw het succes van deze aanpak”, zegt Armin Gierer, hoofd van de Geberit AquaClean productlijn. Zo combineert het slimme productconcept een eenvoudig, maar elegant design met geavanceerde technologie, zoals een verwarmingselement dat uitermate geschikt is voor hard water, een systematische, volledige ontkalkingsfunctie en een effectieve, waterbesparende douchestraal met WhirlSpray douchetechnologie.

Andere functies, zoals de verwarmde wc-zitting, warmeluchtföhn, luchtzuivering en Rimfree® wc-keramiek zonder spoelrand, vervolmaken de comfortervaring. Met de gebruiksvriendelijke afstandsbediening kunnen gebruikers de diverse functies intuïtief en naar eigen wens bedienen. Daarnaast biedt Geberit vanaf de zomer van 2017 een app met extra functies aan, zodat gebruikers de douchewc via hun smartphone kunnen bedienen.

De AquaClean Tuma is leverbaar als compleet systeem – toiletzitting met bijpassend wc-keramiek – en weggewerkte water- en elektriciteitsaansluitingen.

In een alternatieve uitvoering is de AquaClean Tuma tevens beschikbaar als toiletzitting die geschikt is voor montage op reeds geïnstalleerde wc-keramieken. De toiletzitting laat zich zonder omvangrijke bouwkundige ingrepen eenvoudig en ongecompliceerd installeren en is daardoor ook geschikt voor herplaatsing in geval van verhuizingen. Dankzij deze consistente, systematische aanpak is er geen extra aanpassing nodig, behalve zorgen voor een elektrische aansluiting.

De Geberit AquaClean Tuma is ondanks een totaalgewicht van meer dan 25 kg eenvoudig door één sanitair-installateur te monteren. Dit dankzij een verpakkingsconcept met geïntegreerde montagehulp. Alle technische onderdelen zijn ondergebracht in de functionele eenheid bovenop het wc-keramiek en is voor loodgieters en installateurs goed bereikbaar.

De standaard aansluitmaten van Geberit maken de douchewc geschikt voor alle installatiesystemen – naast uiteraard de Geberit Monolith sanitairmodules en de Geberit AquaClean designplaat.

Omdat alle Geberit AquaClean douchewc’s zijn uitgerust met een geïntegreerd onderbrekingssysteem, waardoor het volledig gescheiden is van het drinkwaternet, bestaat er geen noodzaak tot installatie van aanvullende voorzieningen om volledig te voldoen aan de drinkwaternormen EN 1717, EN 13077, drinkwaterwet, NEN 1006 en KIWA. De uitstekende afstemming op Geberit installatiesystemen maakt het mogelijk de sanitaire en elektrische onderdelen los van elkaar te installeren.

[related_post themes=”text”]