Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 78 seconden

GasNed, een coöperatie met ruim 240 aangesloten installatiebedrijven, gaat vanaf juli 2016 verder als Abel&co. Door verdere uitbreiding van het producten- en dienstenpakket en de evolutie binnen de branche dekte ‘GasNed’ de lading al enige tijd niet meer. Abel&co toont met het nieuwe online platform een bredere ambitie dan alleen gasgerelateerde producten. Het vernieuwde platform wordt een interactief podium waar extra aandacht wordt besteed aan lokale totaalinstallateurs op het gebied van aangenaam wonen en werken.

Al ruim 18 jaar staat GasNed synoniem voor vakkundige installateurs op het gebied van verwarming, sanitair, airconditioning, elektra, dakbedekking en loodgieterswerkzaamheden, aldus de coöperatie. Het servicecentrum dat is opgericht voor het contractbeheer, de financiële administratie, conceptontwikkeling en marketingondersteuning heeft ervoor gezorgd dat GasNed-installateurs zich volledig kunnen focussen op de uitvoerende werkzaamheden.

De integratie van de online kennisbanken en de website Bespaarinstallateur in het vernieuwde platform verkleinen het gat tussen de consumenten en de lokale installateurs. Iedereen die een vraag heeft over de verwarming, ventilatie, zonnepanelen en alle andere installatietechniek in hun woning of bedrijfspand vindt hier een antwoord. Consumenten die op zoek zijn naar het totale traject van advies, installatie en onderhoud zijn bij Abel&co aan het juiste adres.

Met de naam Abel&co worden de coöperatieve, klantgerichte kernwaarden van de organisatie benadrukt. De nieuwe naam is bovendien breed toepasbaar, zonder dat een directe associatie wordt opgeroepen met de producten die Abel&co levert. De transformatie gaat stapsgewijs. Het GasNed-logo verdwijnt pas volledig wanneer de consument volledig vertrouwd is met de nieuwe naam.

[related_post themes=”text”]