Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 71 seconden

1ocnx88gu3f5xjt7368fb93mu11cxxoGemakkelijk rioleringsbuizen bevestigen? Maak kennis met de nieuwe, snelle en duurzame bevestigingsoplossing van Walraven: de BIS Funderingsbeugels! Veel problemen in water- en rioleringsinstallaties ontstaan door een verkeerde wijze van bevestigen. Met de BIS Funderingsbeugels en accessoires van Walraven kunt u leidingen op een juiste en eenvoudige manier langs de funderingsbalk installeren.

 Uitgebreid assortiment

De BIS Funderingsbeugels bevatten een breed assortiment beugels en accessoires, zoals de BIS Combibeugels. Deze range maakt het mogelijk de rioleringsleiding gemakkelijk te monteren en dient voor het ‘oversteken’ onder de vloer. De BIS Fixeringskappen zijn te gebruiken in combinatie met de BIS Funderingsbeugel en voorkomen dat de rioleringsleiding door opwaartse druk buiten de beugel komt.

De BIS Klemschuif is ook onderdeel van het assortiment en geeft de mogelijkheid om de leiding onder afschot te plaatsen. De BIS Funderingshaken zijn geschikt voor bevestiging aan de funderingsbalk. Deze haken zijn voorzien van gaten om bevestiging met de korte zijde naar beneden mogelijk te maken in verband met ruimtegebrek.

Optimale oppervlaktebescherming

Het assortiment maakt deel uit van het BIS UltraProtect® 1000 systeem. Moeiteloos doorstaan de producten van BIS UltraProtect® 1000 een zoutsproeitest van minimaal 1.000 uur* (volgens ISO 9227) en zijn daardoor zeer geschikt voor corrosieve omgevingen (C1-C4 in volgens ISO 12944-2). BIS Funderingsbeugels zijn daarmee extreem corrosiebestendig en bieden een optimale oppervlaktebescherming!**

 Meer informatie?

Voor meer informatie over het assortiment BIS Funderingsbeugels kijkt u op www.walraven.com. U kunt daar tevens de brochure gratis downloaden of bestellen.