Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 107 seconden

Het ABC van een succesvolle ketensamenwerking is het centrale thema tijdens de S@les in de Bouw & Installatie-Dag op 24 september a.s. bij landgoed Zonheuvel in Doorn. Het ABC staat voor samenwerking met vertrouwen in je handelspartners, transparantie en voor communicatie met inzet en geduld. De organisatoren presenteren deze middag op praktische, ludieke én interactieve wijze de keten in al haar facetten aan directie en management van organisaties uit de bouw- en installatiesector.  

Een samenwerking aangaan vereist afstemming en inzet van alle partijen in de bouwketen. De organisatoren S@les in de Bouw, ETIM Nederland, GS1 Nederland en STABU trappen het programma af met het eerste aspect van succesvolle ketensamenwerking, ‘samenwerken met vertrouwen in je handelspartners’. ‘Transparantie’ is het onderwerp waar Cees Brandsen, voorzitter BIR en hoofdingenieur bij Rijkswaterstaat vervolgens zijn tanden in zet. Walther Ploos van Amstel, Universitair docent Logistiek aan de VU Amsterdam, gaat in op ‘communicatie met inzet en geduld’. Aan de hand van de theorie wordt duidelijk gemaakt hoe succesvolle ketensamenwerking in de praktijk kan worden uitgewerkt. Aansluitend vertellen Henry van der Most (CEO Van der Most Bouwgroep), Stijn Lockefeer (BIM Manager BAM) en Ad Schellens (E-business Director Raab Karcher) over hun ervaringen en de uitwerking van ketensamenwerking in de praktijk.

 

De dag wordt voorgezeten door Marjet Rutten. Bekijk het volledige programma op www.salesindebouw.nl.

Deelnemers krijgen de mogelijkheid aan de hand van een korte enquête hun ideeën en inzichten over ketensamenwerking te delen. De organisatie neemt deze resultaten mee in de voorbereiding en ze worden tevens besproken op de middag zelf.

 

De S@les in de Bouw & Installatie-Dag begint om 14.00 uur en wordt om 17.30 uur afgesloten met een drankje en een hapje. Deelname is geheel gratis.

Kijk op de website (http://www.salesindebouw.nl/actueel/agenda.html?view=read&NI=1386859747201988&taal=nl) voor meer informatie en inschrijven (http://www.salesindebouw.nl/actueel/aanmeldformulier.html?NI=1386859747201988).

De S@les in de Bouw & Installatie-Dag wordt georganiseerd door S@les in de Bouw, ETIM, GS1 Nederland en STABU en mede mogelijk gemaakt door Admicom Systems, Acto Informatisering en D Soft.