Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 55 seconden

Gree Air Conditioning brengt de nieuwe Multi Inverter ‘Super Free Match’ op de markt. Op deze Multi Inverter kunnen tussen twee en acht binnenunits worden aangesloten en daardoor is deze ‘Super Free Match’ inzetbaar voor vele projecten. Het woord Free Match maakt zijn intentie al duidelijk, vrije combinaties met de binnendelen die u wenst. Tot 149 combinaties zijn mogelijk.

 

De ‘Super Free Match’ buitenunit heeft een capaciteit van 16.5 kW koelen en 18.0 kW verwarmen en is door elke erkende installateur eenvoudig aan te sluiten. Combinaties van twee tot acht binnenunits zijn mogelijk met die capaciteiten binnendelen die u of uw relatie wenst.

Via de verdeelboxen kunnen de binnendelen aangesloten worden.  Deze boxen zijn verkrijgbaar met drie of vijf aansluitingen. De eerste verdeling vindt plaats via y-splitters en daarna kan men de juiste verdeling maken via de deze boxen.

Diverse combinaties van binnendelen zijn mogelijk als het om capaciteiten aankomt. Of het nu wandmodellen zijn in combinatie met cassetteunits, satellietmodellen met plafondonderbouwunit’s, de keuze is aan u.

Voor meer informatie: www.gree.nl