Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 121 seconden

Onder het motto ‘eMotion – Biral schenkt u tijd’ is Biral het jaar energiek begonnen. Op diverse nationale en internationale vakbeurzen en bijeenkomsten heeft de Biral-groep innovaties gepresenteerd. Maar nu concentreren zij zich op het grotere geheel: de product- en dienstverleningsfilosofie van het bedrijf. Met de slagzin ‘Biral schenkt u tijd’ brengt Biral op dit moment nieuwe generaties producten op de markt.

Daarbij gaat het niet zozeer om de individuele producten, maar ligt de nadruk op de voordelen die alleen een complete familie van innovatieve oplossingen kan bieden. Biral-pompen overtuigen door de intuïtieve installatie en onderhoud, de bijzonder snelle foutenoplossing en de zeer eenvoudig uitwisseling, een uniforme bedieningsinterface voor alle producten en de onbegrensde mobiele regeling met Biral Remote. Bovendien beschikken ze over toepassingsgerichte intelligentie en kunnen ze op elk moment worden uitgebreid. Welk product uit de Biral-bouwdoos de klant ook kiest, met een Biral-oplossing vindt hij gegarandeerd aansluiting bij de rest van de familie.

 

Producten uit de Biral-familie spreken allemaal dezelfde taal en kunnen bovendien via een smartphone-app draadloos met hun gebruikers communiceren. Met Biral Remote heeft Biral vorig jaar een even moderne als klantvriendelijke oplossing voor de configuratie en bewaking van pompen geïntroduceerd. Ook de in hetzelfde jaar gerealiseerde Biral-campus in Münsingen staat geheel in dienst van de klanten. Hier kunt u de Biral-productfamilie bestuderen, beleven en begrijpen. Biral laat alle soorten pompen in de praktijk en in werking zien. Fysische grootheden zoals druk, volumestroom of energieverbruik worden gemeten en direct op een scherm weergegeven. Daardoor kunt u niet alleen de werkende pompen bekijken en beleven, maar krijgt u ook inzicht in de hydraulische systemen en hun afhankelijkheden.

 

Met de Biral-campus richt de Biral-groep zich bovendien op zowel de beginnende als ervaren deskundige: het bedrijf biedt de deelnemers specifieke, op hun behoeften afgestemde opleidingen op het gehele gebied van de pomptechnologie. Daarnaast kunnen de vergaderzalen op de Biral-campus voor industriespecifieke bijeenkomsten worden gebruikt. De Biral-groep heeft veel geïnvesteerd. Nu kan de groep haar diensten en producten nog klantgerichter aanbieden en meer nadruk op het grote geheel leggen. Met de Biral-campus biedt zij klanten en professionals een uniek onderwijs- en communicatieplatform (ook via internet). Daarnaast heeft de Biral-groep dankzij optimalisaties in het productieproces opmerkelijke verbeteringen in kwaliteit en efficiëntie kunnen bewerkstelligen, wat uiteraard ook in de marktprijs tot uiting komt.

Voor meer informatie: www.biral.nl