Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 52 seconden

14 STABIPLAN - BIM LIVE - SUM 2014Op 25 november organiseert Stabiplan in het Evoluon in Eindhoven BIM LIVE | SUM 2014. De MEP-engineer uit Nederland en België ontmoet tijdens dit branchebrede BIM-event vakgenoten uit de Benelux, vergaart BIM-kennis afgestemd op zijn wensen en ontdekt de nieuwste Stabicad features. Voor installateur, modelleur, adviseur of beheerder is BIM LIVE | SUM 2014 hét moment om de volgende stap in BIM te zetten.

BIM is een geïntegreerde werkmethode die volop in ontwikkeling is, dit komt terug in het programma van de SUM. In samenwerking met partners als Autodesk, Syntess, INKA en PeoplePower zijn er zo’n twintig workshops, masterclasses en interactieve demo’s samengesteld. Deelnemers bepalen zelf welke onderwerpen hen helpen bij het zetten van hun volgende stap in BIM. De masterclasses zijn toegespitst op de voor MEP-engineers belangrijk BIM-onderwerpen: calculatie en content.

In de open netwerktuin presenteren verschillende fabrikanten en partners hun nieuwste producten, zoals: Eriks, Vink, Isolectra, Rehau, Victaulic en Wago. De verschillende meeting-points maken netwerken eenvoudig. Tijdens de SUM krijgen verschillende onderwerpen extra aandacht.

Voor meer informatie en inschrijven: www.stabiplan.com/BIMLIVE