Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 56 seconden

Ned AirNed Air introduceert de CompactLine, de nieuwste generatie zeer compacte en energiezuinige warmteterugwin-units. Vanwege het geringe formaat is de CompactLine ideaal als binnenopstelling voor plaatsing in kleine ruimtes. Met de CompactLine kunnen ruimtes gebalanceerd geventileerd worden in een bereik van 500 m3/h tot 8.500 m3/h.

De CompactLine is voorzien van een unieke gepatenteerde Lucht Scheiding Module (LSM) die twee tegenstroom platenwisselaars parallel met een geïntegreerde bypass combineert. Dit maakt de zeer compacte bouwwijze van deze WTW-units mogelijk.

Met de CompactLine warmteterugwin-units realiseer je snel en eenvoudig een comfortabel en gezond binnenklimaat voor elke gewenste ruimte. Door de toepassing van de energiezuinige EC-ventilatoren, de gepatenteerde bypass en de hoog rendement platenwisselaar verbruiken de CompactLine units wel 50% minder energie.

Dankzij de modulaire opbouw is er maximale keuzevrijheid qua uitvoering, uitbreidingsmogelijkheden, regeltechniek en accessoires. Desgewenst bouwt Ned Air de unit volledig naar specificatie en met een zeer korte levertijd.

Voor de officiële introductie organiseert Ned Air op donderdag 26 maart om 7.30 uur een ontbijtsessie in Kampen. Daarnaast kunnen geïnteresseerden deelnemen aan een webinar op dinsdag 31 maart om 14.00 uur. Men kan zich via www.nedair.nl voor de introductie aanmelden.