Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 50 seconden

WOLF LH ECWolf Energiesystemen breidt het assortiment indirect gestookte luchtverhitters uit met de LH-EC serie, die zijn voorzien van 230V EC ventilatoren. De LH luchtverhitter met 2-traps 230V, 400V of 400V-ATEX ventilatoren blijven gewoon leverbaar. Daarnaast zijn de luxere TLH en TLHK wandunit met poedercoating en een modern design voor showroom toepassingen nu ook leverbaar met EC-ventilatoren. De TLHK wandunit is gebaseerd op de TLH en is geschikt voor verwarmen en koelen.

De uitvoering met EC-ventilator heeft een aantal voordelen, zoals een lager energiegebruik, vooral in deellastbedrijf, een maximale luchthoeveelheid die zo’n 10% hoger ligt en een beduidend lager geluidsniveau. De luchthoeveelheid is traploos regelbaar middels een 0-10V signaal.

Indirect gestookte luchtverhitters besparen energie ten opzichte van bijvoorbeeld vloerverwarmingssystemen, indien de ruimtes niet 24 uur per dag op dezelfde temperatuur gehouden hoeven te worden. Door te selecteren op lage mediumtemperaturen ontstaat een toekomstgericht installatieconcept, geschikt voor onder meer warmtepompen, warmte- en koudeopslag, restwarmte of toekomstige warmte-opwekkers met één centraal punt voor service en onderhoud.

Voor meer informatie: www.wolf-energiesystemen.nl