Hoppenbrouwers Techniek heeft een vestiging op bedrijventerrein Steenakker in Breda geopend. Het is de elfde vestiging van deze technisch dienstverlener die elektronische en werktuigbouwkundige installaties ontwerpt, installeert en onderhoudt. Onder leiding van ‘oud gediende’ Wesley Bleijenberg start Hoppenbrouwers hier met ruim 25 medewerkers. Burgemeester Paul Depla trapte het feestelijke moment letterlijk af.

Hoppenbrouwers is op zich al langer actief in Breda. Zo verzorgde het bedrijf als hoofdaannemer onder meer de plaatsing van bijna 7.000 zonnepanelen op het grootste publieke zonnepark van Nederland, ZonneWIJde. Vestigingsleider Wesley Bleijenberg hierover: “Een belangrijk deel van onze relaties en medewerkers komt uit Breda. Door daar nu met een eigen vestiging aanwezig te zijn, kan Hoppenbrouwers hen nog beter van dienst zijn en biedt het nieuwe werkgelegenheid in de directe omgeving. Vooral op dat laatste zetten we in; we kunnen bij storingen nog sneller schakelen. Vanuit Breda gaan we ons in de regio West-Brabant nog meer op de kaart zetten als totaal technisch dienstverlener.”

Lokale geworteldheid
Hoppenbrouwers staat in Noord-Brabant vooral bekend om haar ‘lokale geworteldheid’, wat burgemeester Depla ook prijst: “Ik vind het mooi dat jullie als bedrijf West-Brabant gebonden zijn, verankerd zijn en je tegelijkertijd verbindt aan een aantal mooie projecten. Of het nu NAC is of de Uitvindfabriek: jullie laten zien dat een groot bedrijf uit Brabant, een bedrijf in Breda, de verbinding aangaat met de lokale gemeenschap en daar ben ik heel erg blij mee.”
In Breda start Hoppenbrouwers met twee teams en is het bedrijf nog op zoek naar nieuwe technische medewerkers.

Ambitieuze groeiplannen
Hoppenbrouwers heeft een ambitieus doel als het gaat om expansie; het bedrijf wil in vijf jaar tijd groeien van 1000 naar 2500 medewerkers, verspreid over vestigingen in heel Nederland. De komende tijd zal Hoppenbrouwers ook de mogelijkheden gaan onderzoeken om zich te vestigen in de regio Rotterdam.

Op onze nieuwsbrief abonneren