Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 46 seconden

Vanaf begin juni staat in elke vestiging van elektrotechnisch distributeur Rexel een Wecycle inleverbak. Klanten kunnen hier terecht voor het inzamelen van batterijen, kleine elektrische apparaten en energiezuinige verlichting. De samenwerking met Wecycle onderschrijft de MVO-strategie van Rexel, die zich richt op de reductie van milieubelasting, zowel in Nederland als wereldwijd.

 

Tijdens de opening van de nieuwe Rexel-vestiging in Nijmegen op 6 juni jl. werd de Wecycle-campagne voor Rexel gelanceerd. Nico Versteeg, Regional Business Manager van Rexel, nam de eerste inleverbak officieel in gebruik. Daarnaast ontvingen bezoekers van Rexel in Nijmegen een Wecycle voetbal.

Wecycle organiseert de inzameling en recycling van elektrische apparaten en energiezuinige verlichting (e-waste). Wecycle wil zoveel mogelijk e-waste inzamelen en werkt hiervoor samen met gemeenten, kringloopbedrijven, winkels, installateurs, kinderboerderijen en consumenten. Wecycle zorgt in opdracht van producenten en importeurs voor verantwoorde inzameling, garandeert recycling met een hoog milieurendement en rapporteert hierover aan de overheid.

Voor meer informatie: www.wecycle.nl