Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 63 seconden

De nieuwe Kludi Zentae wastafelkranen denken met de gebruiker mee. Zo wordt de afstand tot de gebruiker na plaatsing automatisch ingesteld. De kraan is daardoor direct geactiveerd. Door de  speciaal geprogrammeerde optische objectherkenning en de drie sensoren, stroomt water alleen als het ook moet stromen.

Een over een sensor naar beneden parelende druppel kan de kraan niet in werking stellen. Mocht onverhoopt toch een obstakel de elektronica blijvend activeren dan zorgt de automatische waterstop dat de kraan sluit. Ook bij stroomuitval zal deze de kraan sluiten.

 

De Kludi Zentae elektronische wastafelkranen zijn verkrijgbaar met of zonder temperatuurkeuze knop of voor koud (dan wel voorgemengd) water en werken op de standaard meegeleverde batterij of met 230V netspanning aansluiting. De kranen zijn energiezuinig. Ze verbruiken alleen stroom bij het openen en sluiten, en niet als het water loopt. De batterij is daardoor goed voor duizenden spoelingen. De waterdoorlaat is begrensd op 5 liter per minuut.

 

De Kludi Zentae elektronische wastafelkranen is ideaal voor openbare ruimten en voor andere plaatsen waar aanrakingsvrije bediening een functie vervult.

De solide volledig messing verchroomde ombouw maakt de Kludi Zentae elektronische wastafelkranen vandaalbestendig. Binnenin biedt Kludi de modernste mengkranentechnologie. Dit alles tegen een aantrekkelijke prijs en met 5 jaar fabrieksgarantie.

Voor meer informatie:  www.kludi.com