Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 64 seconden

Nadat Karel de afgelopen week even lekker met vrouw en dochter wat welverdiende vrije tijd had doorgebracht in een warm land aan de Middellandse zee, was hij weer helemaal opgeladen. Fluitend en vol energie begon hij afgelopen maandag aan zijn eerste klus van de week: een badkamerrenovatie. Het was een complete klus, met tegelwerk, sanitair en elektra. Echt zo’n klus waar hij zich een aantal dagen volledig in kon onderdompelen.

De klant, in het bezit van drie fraaie dochters, had hem wel nadrukkelijk gevraagd wat meer stopcontacten in de badkamer aan te leggen. Eén spiegelstopcontactje zou met alle scheerapparatuur, haardrogers en elektrische tandenborstels echt te weinig zijn. Karel wist precies waar de klant het over had. Zelfs met één dochter en vrouw struikelde hij in zijn eigen badkamer vaak al over de haardrogers en epileerapparatuur. Dus natuurlijk zou de klant waar voor zijn geld krijgen.

Na zijn vakantie was Karel in een prima stemming; hij installeerde zelfs een gratis extra stopcontact. De vrouwen in huis zouden het vast wel op prijs stellen als zij voortaan hun haar direct droog kunnen föhnen in de douche. Om vol energie aan een nieuwe dag te kunnen beginnen!

Zelf ook een Kareltje gespot? Stuur ze door naar redactie@merlijnplus.nl of via @installatienet