Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 62 seconden

Van 13 tot en met 19 januari 2014 vindt in Keulen de internationale meubel- en interieurbeurs IMM plaats. Tijdens deze beurs presenteert Axor, het designermerk van Hansgrohe SE, haar nieuwe doucheproducten designed by Front en Nendo.

De in samenwerking met het Zweedse designertrio Front en de Japanse designstudio Nendo ontwikkelde noviteiten overtuigen door hun eenvoudige, maar unieke design.

 

De designers van Front vestigen op zeer elegante wijze de aandacht op de verborgen esthetiek van technologie door leidingen, verbindingen, kranen en fittingen om te zetten in een sfeervol designobject. Zo ontstond bijvoorbeeld uit een eenvoudige trechter een bijzondere hoofddouche.

 

Het design van de LampShower designed by Nendo is geïnspireerd op de vorm van een lampenkap en staat voor meer huiselijkheid en sfeer in de badkamer. De combinatie van licht en water geeft de douche een bijzondere zinnenprikkelende dimensie.

 

De nieuwe Axor doucheproducten laten de gebruikelijke grenzen tussen ruimtes verdwijnen en kunnen eenvoudig met douche- en badkamerproducten uit de verschillende andere Axor collecties gecombineerd worden.

 

Tijdens de IMM Cologne zal Axor zich tweemaal presenteren: op de eigen stand in Hal 3.2/D6 en met de Axor WaterDream designed by Front bij de “Featured Editions” in Hal 3.2/ E-012.
Voor meer informatie: www.hansgrohe.nl