Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 77 seconden

De warmtemarkt verandert en ligt open voor nieuwe initiatieven. Spelers treden toe of innoveren. Op 8 juni helpt het evenement “1ᵉhulp@warmtebeheer” hen vooruit door workshops te geven over innovatief warmtebeheer. Voor ieder vraagstuk, van warmtenet tot klant, wordt een oplossing aangereikt door experts. Deelname is gratis. Door de hervormde regelgeving voor warmtelevering, zijn er veel start-ups, partnerschappen en initiatieven die duurzame en slimme warmtenetten ontwikkelen. Ook gevestigde spelers investeren in nieuwe netten of innoveren in deze markt die in één klap opgeleefd is. Zij vragen zich af; hoe kan ik een innovatieve business case ontwikkelen waarbij duurzaam warmtebeheer rendeert? En, hoe beheer je warmte op een slimme manier in de praktijk, van warmtenet tot klant?

Hele keten

1ᵉhulp@warmtebeheer richt zich op duurzaam warmtebeheer in de gehele keten. Er zijn nationale en internationale experts die workshops geven over relevante praktijkvraagstukken en innovatieve oplossingen aandragen. De workshops gaan in op de ontwikkeling, beheer en onderhoud van een warmtenet, alsook de ondersteunde processen. Denk aan meten van warmteverbruik, klantbeheer, facturatie, (big) databeveiliging en datakwaliteit. De workshops richten zich op efficiënte en gebruiksvriendelijke online (cloud) toepassingen. Ook zijn er standjes waar er rustig gepraat kan worden met de experts. En als klap op de vuurpijl: het Twente Solar Team komt spreken.

Datum, locatie en aanmelding

Met deze expertise helpt 1ᵉhulp@warmtebeheer nieuwe en bestaande spelers in de energiesector vooruit. Het evenement vindt plaats op donderdag 8 juni om 12.30 uur in Kinepolis te Dordrecht. Om 16.15 uur start de netwerkborrel. Deelname is gratis. Meer informatie & aanmelding via https://warmte.eventbrite.nl