Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 72 seconden

honeywell_t4_installer1Honeywell lanceert een reeks programmeerbare thermostaten: de T4. De reeks bestaat uit drie modellen: een standaard bedrade versie voor de aansturing van een aan/uit-ketel (T4); een bedrade versie maar dan geschikt voor ketels met OpenTherm-regeling (T4M); een draadloze versie met een ketelmodule die universeel toepasbaar is en geschikt voor zowel aan/uit- als OpenTherm-ketels (T4R). Deze ketelmodule komt overeen met die van de onlangs geïntroduceerde Lyric T6R. Huiseigenaren kunnen daarom in de toekomst zonder installatiewerkzaamheden hun T4R upgraden naar de met een app te bedienen Lyric T6R.

De T4-thermostaten werken met elk verwarmingssysteem, elke cv-ketel, pomp en zonekleppen. Na montage is het gebruik van de thermostaat eenvoudig uit te leggen aan de gebruiker dankzij de intuïtieve bediening.

Enkele opties van de Honeywell T4-thermostaten:
– digitaal bedieningspaneel met herkenbare iconen en simpele toets bediening;
– vooraf ingesteld programma met een keuze aan voorgeprogrammeerde instellingen, inclusief 7-, 5/2- en 1-daagsprogramma met maximaal zes perioden per dag;
– instellingen wijzigen door middel van het kopiëren van programma’s;
– in te stellen en te wijzigen van vakantieperioden;
– automatische zomer- en wintertijdaanpassing;

“Er is veel vraag naar eenvoudige, moderne, programmeerbare thermostaten met gebruiksvriendelijke functies die het comfort verhogen”, zegt Martin Roozendaal, marketingcommunicatiemanager bij Honeywell. “De T4 is hiervoor het uitgelezen model. Met deze nieuwe productlijn bieden we installateurs installatiegemak en huiseigenaren optimaal comfort. Bovendien bewijzen we dat thermostaten wel degelijk eenvoudig zijn in gebruik.”

[related_post themes=”text”]