Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 77 seconden

Voor het automatiseringsstation DDC420 introduceert Kieback&Peter de projecteringstool Designer. Met deze flexibel inzetbare tool kan een installatie-ontwerper op zijn pc of laptop een technische installatie, zoals bijvoorbeeld een verwarmings- of luchtbehandelingsinstallatie, eenvoudig en snel configureren.

De projecteringstool Designer werkt onder MS Windows en heeft een zelfverklarend bedieningsmenu, speciale knowhow is niet vereist. U kiest uit een grafische bibliotheek de elementen van de installatie en creëert in een handomdraai een volledig installatiebeeld. Individuele wijzigingen, bijvoorbeeld extra objecten of linken creëren, zijn eenvoudig mogelijk.

 

Op basis van het installatiebeeld genereert de Designer de I/O-lijst, een parameterlijst, een functiebeschrijving, een stuklijst van de benodigde veldapparatuur en een documentatiemap. Met de Designer kan de installatie direct ter plaatse in gebruik worden genomen, want zodra de configuratie gereed is, kan de data naar het automatiseringsstation DDC420 worden gestuurd. Op de DDC420 geschiedt de bediening met de draai-/druknop. Dit gaat heel eenvoudig en snel, voor de basisinstellingen zijn slechts enkele minuten nodig. Bovendien is de bediening van de DDC420 ook via een webbrowser op een pc, laptop, Touchscreen of Smartphone mogelijk. U kunt dan eenvoudig online en op afstand aanpassingen doen en inbedrijfstellen.

 

Enkele toepassingsvoorbeelden van het Kieback&Peter automatiseringsstation DDC420 i.c.m. de projecteringstool Designer zijn: warmwatervoorziening met behulp van zonne-energie, boilerlaadsystemen, ketelinstallaties, warmtepompen, WTW, luchtkwaliteitsregeling en uitgebreide klimaatbeheersing. Dankzij de hoge transparantie en bedrijfszekerheid biedt het automatiseringsstation DDC420 een eenvoudige oplossing voor een energie-efficiënte werking van de technische installaties.

Voor meer informatie: www.kieback-peter.nl