Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 48 seconden

Euro-Index Megger PAT100Naast de succesvolle Megger PAT400-serie introduceert Euro-Index een serie bijzonder compacte apparatentesters van dit merk. Met deze instrumenten kunt u op eenvoudige wijze elektrische arbeidsmiddelen, zoals elektrisch gereedschap en verlengsnoeren, keuren volgens NEN3140. De instrumenten worden gekenmerkt door een stevige behuizing met rubberen stootlaag en handig wegklapbaar deksel over het display en de bedieningsorganen.

De PAT120 is het instapmodel. Alle relevante testen aan klasse I en klasse II apparaten kunnen worden uitgevoerd met vastgestelde goedkeuringslimieten, waarbij het resultaat wordt weergegeven met de gemeten waarden en een eenvoudige pass/fail aanduiding. De PAT150 beschikt over testopties voor draagbare aardlekschakelaars van 10 en 30 mA. Bij dit model kunnen tevens de testduur en goedkeuringslimieten door de gebruiker worden geconfigureerd.

Bij lekstroomtesten wordt vervangende lekstroom gebruikt, waardoor voor deze test geen netspanning nodig is. Deze instrumenten kunnen met batterijen werken, wat bijzonder handig is op bouwplaatsen, in distributiecentra, etc. de PAT150 is tevens verkrijgbaar in een oplaadbare versie.

Voor meer informatie: www.euro-index.nl