Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 61 seconden

Western FusioWestern Airconditioning heeft onlangs haar nieuwe VRF D4+ systeem geïntroduceerd. Een compleet nieuwe range VRF-systemen met een krachtige digitale scroll compressor. Dit energiezuinige en duurzame VRF D4+ systeem is volledig afgestemd op de nieuwe EIA regeling 2015. Maximale prestaties, flexibel in de mogelijkheden en eenvoudige montage, is de kracht van deze nieuwe generatie. Het systeem is uitgerust met eenvoudige bedieningen, heeft een moderne vormgeving en een laag geluidsniveau. Voor advies en calculatie biedt Western Airconditioning een helpende hand, om de juiste keuze te maken uit de uitgebreide range binnen- en buitendelen.

Tevens heeft Western Airconditioning de Fusio W warmtepomp in het leveringsprogramma opgenomen. De Fusio W is ontworpen om te werken op een gesloten (brine/water) of een open bron (water/water). Het is mogelijk met deze warmtepomp water te produceren tot 65 oC. De Fusio W is leverbaar in 10 uitvoeringen, tussen 5 en 33 kW verwarmingsvermogen. De Fusio W kenmerkt zich door een hoog rendement (COP tot 4,7), een laag geluidsniveau (vanaf 24 dB(A) op 1 meter) en de compacte ‘alles-in-één’ bouw.

De Fusio W wordt standaard geleverd met twee geïntegreerde pompen met Ecodesign label, expansievaten, verwarmingselement, stromingssensor en buitentemperatuursensor, elektronisch expansieventiel en elektronische softstarter (uitgezonderd de kleinste twee modellen).

Voor meer informatie: www.western.nl